• Maandag, Juni 28, 2021

Voortaan kan je eenvoudig de status van Systemedic hosting controleren. Via https://status.systemedic.nl zie je in een oogopslag of er een storing is, de diensten online zijn of dat er onderhoud wordt uitgevoerd. Voorheen was het onmogelijk om de status van de hosting te controleren in het geval je een storing ervaarde. Door de toevoeging van de status pagina behoort dit nu tot het verleden. 

Onderhoud en voortgang

Ook aankondigingen over geplande downtime in verband met onderhoud worden via de statuspagina gecommuniceerd. In het geval van een storing wordt je op de hoogte gehouden van het probleem en de voortgang.

Altijd beschikbaar

De DNS bij Systemedic is redundant uitgevoerd, dat wil zeggen; de DNS gegevens worden gekopieerd naar een andere server waardoor in het geval een storing de DNS records altijd opvraagbaar zijn. Door dat de status pagina op een andere server draait is de statuspagina dus áltijd beschikbaar.

Contact

Als je een storing ervaart kijk dan eerst op https://status.systemedic.nl vóórdat je contact opneemt met Systemedic. Geen storing en toch problemen? Maak dan een support ticket aan via het klantportaal.

Powered by WHMCompleteSolution