Status pagina

Voortaan kan je eenvoudig de status van Systemedic hosting controleren. Via https://status.systemedic.nl zie je in een oogopslag of er een storing is, de diensten online zijn of dat er onderhoud wordt uitgevoerd. Voorheen was het onmogelijk om de status van de hosting te controleren in het geval je een storing ervaarde. Door de toevoeging van de ... Lees verder »

28th Jun 2021
Snellere data opslag

Je profiteert nu van nog snellere opslag! Je website is verhuisd van standaard SSD naar NVMe SSD. Dit type opslag is maar liefst 10 keer sneller dan een standaard SSD waardoor je website nu nog sneller inlaad!

Deze upgrade is kosteloos doorgevoerd en per direct beschikbaar.

4th Feb 2021
Power hosting beschikbaar

Het beste pakket voor je website? Kies dan voor Power hosting. Dit krachtige pakket zorgt voor de ideale basis voor jouw website.  50 GB opslagruimte op SSD 4 CPU cores 4096 MB PHP geheugen Gratis domeinnaam Onbeperkt gratis SSL 4096 MB PHP geheugen Zelf PHP versie kiezen Onbeperkt databases 1-klik WordPress installatie Geavanceerd ... Lees verder »

8th Okt 2020
Nu ook diverse SSL certificaten beschikbaar

Zoek je meer bescherming voor je website en garantie als er schade onstaat door jouw website, bijvoorbeeld omdat deze gehackt is?
Kies dan voor een Organisatie of een Extend validation certificaat. Meer informatie vind je hier: SSL Certificaten

25th Jun 2020

Powered by WHMCompleteSolution